28 Şubat 2015

Asus Zenfone 2 Benchmark Göz Kamaştırdı!

28.2.15





Mart ayında çıkış yapacak olan Asus Zenfone 2 ile ilgili olarak detaylı bilgiler ortaya çıkmaya başladı. İlk olarak CES 2015'te duyurulan Asus Zenfone 2, bir önceki Zenfone serisinin yakaladığı başarı nedeniyle yoğun bir şekilde ilgi görmüştü. İlk Zenfone serisi oldukça makul fiyata tatmin edici bir performans sunması nedeniyle yüksek satış rakamları yakalamış, hatta bir süre bu telefonları temin etmek güçleşmişti. Elimize ulaşan son bilgilere bakıldığında da durumun Zenfone 2 serisinde de aynı olacağını söyleyebiliriz.
Çin'den gelen benchmark sonuçlarına göre Asus Zenfone 2 dişli rakiplerine ve piyasadaki amiral gemilerine meydan okuyor. AnTuTu Benchmark yazılımı ile yapılan Asus Zenfone 2 benchmark testinde Zenfone 2 50.401 gibi etkileyici bir puan yakalamış. Bu puan 2 GB RAM'e, 4 çekirdekli 2.3 GHZ Intel Atom Z3580 işlemciye ve PowerVR Rogue G6430 grafik işlemciye sahip olan bir Zenfone 2 ile elde edilmiş. Asus Zenfone 2'nin 4 GB'lık versiyonlarının da piyasaya sürüleceğini belirtmekte fayda var. Bu da bu benchmark skorunun daha yüksek olabileceğine işaret ediyor.
Aynı testte bir adet Samsung Galaxy S6 Edge de test edilmiş. Galaxy S6 Edge'nin puanı ise 60 bin civarında. Bu rakam Zenfone 2'den yüksek olsa da test edilen Zenfone 2'nin Galaxy S6 Edge'in fiyatının yarısından daha ucuza satılacağını belirtmekte fayda var. Bu da yine Zenfone 2'ye fiyat-performans anlamında sarsılamaz bir konum sağlayacak gibi



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster
Dostlar
KomediSizsiniz